Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WRC Academy 2011 3.rész

2011.03.20

Miguel Baldoni
Nemzetiség: argentin Kép
Születési dátum: 1987. október 13.
Navigátor: Fernando Mussano
Baldoni már rendelkezik nemhogy VB-s tapasztalattal, de szép eredménnyel is: az első világbajnoki versenyén, a 2010-es Mexikó Rallyn a PWRC-ben dobogós lett. Ő is gokartozott régen, és mivel argentin, ezért minden futamra sokat kell utaznia. A versenyzésen kívül élvezi még a focizást és a quadbikinget.

Craig Breen
Nemzetiség: ír Kép
Születési dátum: 1990. február 2.
Navigátor: Gareth Roberts
Nyolc világbajnoki rajttal a háta mögött, Breen az egyik legtapasztaltabb az Academy versenyzői közt. Hosszú önéletrajza tartalmaz Fiesta ST bajonki címet és rengeteg jó eredményt. 2010-ben egy Fiesta s2000-el rótta a kilométereket, de idén visszatér a kétkerék-meghajtáshoz, hiszen ő a Pirelli Star Driver program egyik kiválasztottja.

Andrea Crugnola
Nemzetiség: olasz Kép
Születési dátum: 1989. szeptember 25.
Navigátor: Roberto Mometti
Tapasztalattal és sikerekkel érkezik az Academy-be Crugnola, aki hazájában rendkívül jól szerepelt eddig a márkakupákban, főleg a Clio R3 EuroTrophy-ban, és az olasz Clio Kupában.

Miko-Ove Niinemae
Nemzetiség: észt Kép
Születési dátum: 1993. március 31.
Navigátor: Timo Kasesalu
Fiatal kora ellenére Miko-Ove már 2004 óta koptatja a versenypályákat, egy év gokart után. Az idei szezon előtt a legnagyobb eredménye az, hogy a Saaremaa Rallyn megnyerte az A6-ot. Petter Solberg Niinemae hőse, a hozzáállása és a csapatának felállítása miatt.

Christian Riedemann
Nemzetiség: német Kép
Születési dátum: 1987. augusztus 27.
Navigátor: Michael Wenzel
Riedemann idén új navigátorral indul, de tapasztalata van már mind a VB-n, mind pedig a Fiestákkal. Mikor nem versenyez, Riedemann önkéntes tűzoltó, amúgy pedig szerelőnek tanul.

foto/forrás: www.wrc.com