Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rally Argentina: Nyilatkozatok a szervizből

2009.04.25

Kép Hirvonen: "Jó volt minden, de az is biztos hogy Seb és a Citroen nagyon gyors. De még mindig elég szorosan állunk, úgyhogy szerintem jó csata lesz. Amikor szűkek és technikásak voltak a szakaszok, nehéz volt gyorsan menni-itt szenvedtünk a legtöbbet. Nem tudom mennyit tudunk állítani az autón hogy ne csússzon annyira."

Sordo: "Nem rossz, bár vesztettem némi időt, elégedett vagyok a saját és az autóm teljesítményével. Még mindig elég szoros, ez egy jó futam."

Olivier Quesnel, a Citroen főnöke: "Fantasztikus volt a reggel Sebastiennek és Daninak, mindketten kiváló munkát végeztek. A szűk, kanyargós részek elég kemények voltak, főleg Daninak, aki jobban szereti a gyors részeket, és nagyon jó munkát végzett. Azt hiszem, most már akárhol tud majd nyerni! És az is megint bebizonyosodott hogy Seb az Seb! Biztos vagyok benne, hogy délután Mikko nagyon fogja nyomni, érdekes lesz!"

Malcolm Wilson, a Ford főnöke: "Az első három csak 12 másodpercen belül van, igen, ez tényleg egy igazi küzdelem! A szervizben megpróbáljuk Mikko autóját gyorsabbá tenni a hátralévő szakaszokra."

Petter Solberg: "A motorprogramozás a magasabb fekvésű szakaszokra lett programozva, ezt tudtuk, de hogy őszinte legyek ez kicsit unalmas. A tegnapi szakaszok kicsit alacsonyabbak és hidegebbek voltak. Mikor magasak és melegek, időt veszítünk. Minden jól megy-csak nem vagyok olyan boldog mint tegnap."

foto:Ralph Hardwick/Petter Solberg WRT